Profileren zonder Opscheppen - succes met zichtbaarheid

Leer jezelf te profileren zonder op te scheppen! 

Businessroom

Je bent een expert op jouw vakgebied. Je doet gewoon je werk en dat doe je goed. En hoe graag je ook beoordeeld wilt worden op basis van je kwaliteiten, je merkt dat je nogal eens gepasseerd wordt. Het lijkt wel alsof je onzichtbaar bent! Hoe komt het toch dat jouw mening niet automatisch wordt gevraagd of dat het project wat jij graag wilt leiden niet aan jou, maar aan je collega wordt gegeven? Hoe zet je jezelf stevig(er) neer tijdens je beoordelings- of sollicitatiegesprek?

De training Profileren zonder Opscheppen leert je hoe je jezelf op de kaart zet, op een manier die bij jou past.  

  • We beginnen met de basis: Wie ben jij? Wat is jouw identiteit? Wat is je persoonlijke doel? En wat zijn jouw kwaliteiten en behaalde resultaten?
  • Vervolgens leer je om jouw kwaliteiten door te vertalen naar het belang voor de ander. Zichtbaar zijn doe je namelijk niet voor jezelf! Je maakt jezelf zichtbaar, zodat de ander weet wat hij of zij aan jou heeft. Zodat de ander weet dat jij de aangewezen persoon bent voor het volgende project, of om die felbegeerde promotie of functie in de wacht te slepen
  • Trainer Mirjam Hubregtse geeft je praktische zichtbaarheidstips die je in je dagelijkse werkzaamheden, tijdens vergaderingen, netwerken en presentaties kunt toepassen om zichtbaarder en daarmee succesvoller te worden


Deze training is een perfecte eerste stap naar meer zichtbaar zakelijk succes. De andere trainingen: Impact met Imago, Overtuigend Stemgebruik en Presenteren & Pitchen sluiten hier naadloos op aan!

Training Profileren zonder Opscheppen

Tijdsduur training: 1 dag
Veel persoonlijke aandacht: maximaal 8 deelnemers
Prijs: € 795,- per persoon*
Locatie: diverse locatie's (zie agenda), inclusief heerlijke lunch

*) Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dus vrijgesteld van btw.

Data en aanmelden
voor de open inschrijving training

Meer informatie
over de training of voor een in-company programma 


Anderen over Profileren zonder Opscheppen:

"Ik heb veel tips gekregen welke ik zeker ga gebruiken en mij zullen helpen, zoals bijvoorbeeld de tip om een buddy te zoeken en mentor/coach te worden voor nieuwe collega's. Deze training laat je even een pas op de plaats maken, bewust worden en is een moment van bezinning. Trainster Mirjam is een pro, maakt verbinding en contact, erg prettig en nodigt uit om te 'delen'." 
Anniek Jagersma, HR Expert ING

"Zichtbaarheid begint bij jezelf en hangt niet alleen af van de kwaliteit van je werk. Ik heb  vooral veel praktische tips gehaald uit de oefening in de middag. Ik geef de training het cijfer 8. Als dit soort zaken niet vanzelf gaan is het heel nuttig om daar eens dag bij stil te staan."
Cees Groenendijk, Informatiemanager ING    

Ik geef deze training een 9. Je hebt een dergelijke training nodig om echt grondig met het onderwerp aan de slag te gaan. Anders blijft het een onderwerp waarvan je wel het belang erkent, maar waar je toch niet echt aan werkt. Kundige en alerte trainer, de  groepsgrootte was goed en de locatie aangenaam. Dit nodigt uit om open met elkaar in gesprek te gaan."
Vincent Valens, Opleidingsadviseur ING

"Dit programma leverde bewustwording en veel tips & trics op voor onze medewerkers. Mirjam Hubregtse is een echte vakvrouw met kennis van zaken en weet dit met veel enthousiasme en charisma over te brengen.”
Saskia Quatfass, Preferred Banker Professionals, ABN Amro Bank 

"Deze training is geschikt voor meer mensen in onze organisatie, omdat er veel medewerkers met dit onderwerp worstelen, vrouwen en mannen"
Wiedya Debipersad, P&O adviseur BAM Woningbouw

 

 

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 1135 6323

info@roomtogrow.nl