Overtuigend StemgebruikHoren ze wel

Meer impact met je stem 

Elke dag communiceer je. Je bent bijvoorbeeld in gesprek met collega’s, leveranciers en (potentiële) klanten. Jij wil deze mensen laten merken dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Jij wil ze enthousiasmeren of je wil dat jouw advies aan hen overtuigend overkomt of dat ze jouw ideeën overnemen. Je wil dat ze horen hoe competent, betrouwbaar, senior en/of toegankelijk je bent.


Of je iets zegt, hoe en op welk moment, is veel belangrijker dan wat je zegt. Toch besteed je meer tijd aan de inhoud van je verhaal, presentatie en (sollicitatie)gesprek dan aan de vorm daarvan. Je stem bepaalt voor een groot deel je uitstraling en de impact die je ermee bereikt.
 Misschien denk je: 'Hoezo een stemtraining? Er is toch niks mis met mijn stem?' Wat wij je bieden is een dag om jezelf en je stem te versterken. Om je energie in je werk op peil te houden en je effectiviteit te vergroten.

  • In deze training ga je onder leiding van een expert stemcoach aan de slag met jouw stem en ‘lastige’ gesprekssituaties die je in je eigen dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen; veel deelnemers delen de ervaring dat ze het lastig vinden om hun punt overtuigend te brengen of twijfelen wanneer of hoe ze het beste kunnen 'inbreken' tijdens een (verhitte) discussie
  • Je leert hoe je zelfverzekerder in gesprek kunt gaan met collega’s of je leidinggevende/opdrachtgever, zonder dat je stem afknelt of hoger klinkt
  • Tijdens de training worden er geluidsopnames gemaakt, indien mogelijk op je eigen mobiele telefoon, zodat je de waardevolle en praktische adviezen terug kunt luisteren. Veel deelnemers geven aan dat dit bijdraagt aan het langdurige effect van deze training

Training Overtuigend Stemgebruik

Tijdsduur training: 1 dag
Veel persoonlijke aandacht: maximaal 6 deelnemers
Prijs: € 795,- per persoon*, inclusief lunch
Locatie: Rotterdam

*) Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dus vrijgesteld van btw.


Data en aanmelden 

voor de open inschrijving training

Meer informatie 

over de training of voor een in-company programma

Anderen over deze training: 

"Ik ga op zoek naar de ruimte voor mijn stem". Met die quote eindigde ik de cursusdag. Elizabeth heeft me enorm veel geleerd over de technische kant van de stem en hoe ik dat kan gebruiken. Op een enthousiaste manier heeft zij mij gebieden van mijn stem laten ontdekken die ik nog niet kende."
Peter-Alexander Achterberg, IT Management consultant ING

"Ik ben mij in deze training bewust geworden van de intonatie en houding die ik gebruik en hoe ik deze kan verbeteren om zekerder over te komen. De training komt heel dicht bij jezelf en laat je inzien wat je werkelijk doet. Ik geef de training het rapportcijfer 9!"

Berry Zwaan, verkoopmanager GCS

“Ik zou deze training ook aan anderen aanbevelen, omdat zij dan ook ervaren op welke manier zij hun stem beter kunnen inzetten. Ik heb geleerd mijn stembereik helemaal te gebruiken en ik ben mij bewust geworden van mijn toegevoegde waarde.”

Anke van Rozendaal, Centraal Bureau voor de Statistiek

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 1135 6323

info@roomtogrow.nl