Zien ze wel hoe goed je bent?

Trainingen en workshops gericht op profilering,
zichtbaarheid en imago 

WorkshopsKwaliteit leveren is geen garantie voor succes. Het is, als persoon, team en als organisatie, belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen

Wil jij meer zichtbaar zakelijk succes? En ben je op zoek naar persoonlijke tips en adviezen om dat te kunnen realiseren? Vanuit het trainingsconcept Zien ze wel hoe goed je bent? bieden we verschillende trainingen en workshops aan die jou, je team of organisatie concrete handvatten geven om talenten zichtbaar te maken.

Kies of combineer uit het Zien ze wel hoe goed je bent? aanbod:


Afhankelijk van je doelstelling, beschikbare tijd en budget, is ons aanbod op verschillende manieren in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een (korte) workshop, een dagtraining of een in-company training. Het Zien ze wel hoe goed je bent? event, een combinatie van een plenaire presentatie met korte workshops, is al vele malen succesvol ingezet als invulling van een netwerkbijeenkomst of teambuildingsdag. Volop mogelijkheden dus! Wij adviseren je graag wat het meest geschikt is voor jou, je team of organisatie. 

En goed om te weten: onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dus vrijgesteld van btw.

Aanmelden

voor open-inschrijving trainingen

Contact

voor meer informatie over de trainingen of een in-company programma

Uitgangspunt bij al onze trainingen en workshops is de persoonlijke en oprechte benadering voor alle deelnemers. Soms confronterend, maar altijd met behoud van eigenwaarde. Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en geselecteerd vanwege hun professionele aanpak en bruikbare adviezen.

 

"Mirjam Hubregtse van Room to grow heeft een zeer interessante, verhelderende en praktische workshop verzorgd rondom het thema 'zichtbaarheid' voor het netwerk van vrouwelijke academici (VENA) van het Erasmus MC Rotterdam. Niet alleen heeft ze op zeer doortastende wijze een paneldiscussie met afdelingshoofden geleid, maar ook een zaal van 80 dames voorzien van nuttige en praktische tips. Voor velen was de formule 'kwaliteit x zichtbaarheid = succes' in combinatie met het daadwerkelijk uitspreken van je talent en ambitie wellicht wat onwennig, maar zeker ook een eye opener! Wij danken Mirjam ten Cate en Sascha Bertus voor deze middag en hopen in de toekomst nog vaker workshops met hen te organiseren." 
Arzu Umar, VENA bestuurslid en universitair docent Erasmus MC Rotterdam

 

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 3084 3058

info@roomtogrow.nl