Room to grow maakt talenten zichtbaar

Kwaliteit x zichtbaarheid = succes

Room to grow helpt mensen, teams en organisaties op weg naar zichtbaar zakelijk succes door hun de juiste inzichten en handvatten te geven waarmee talenten zichtbaar worden gemaakt. Kwaliteit leveren of talent hebben an sich is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. 

Sterk in de combinatie 

De expertise van Room to grow is gericht op het ontdekken van kwaliteiten en talenten, zowel vanuit de binnen- als de buitenkant. Onze ervaring is dat de combinatie van gedrag en uiterlijke presentatie zeer waardevol is. Bij andere trainingsbureau's ligt de nadruk op de binnenkant of de buitenkant. Wij richten ons juist op de combinatie daarvan.

Interactief, inspirerend en resultaatgericht

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en altijd praktijk- en resultaatgericht. Vaak confronterend, niet als doel op zich, maar om te zorgen voor bewustwording en verdieping. Wij werken bij voorkeur in kleine(re) groepen, zodat alle deelnemers gegarandeerd zijn van persoonlijke aandacht. Daarbij draaien we nooit een standaard verhaal af, maar zoeken altijd naar aansluiting met de deelnemers. 

Kwaliteit door flexibiliteit 

Onze organisatie heeft een netwerkstructuur. Voor elke opdracht kiezen wij de meest geschikte partner. Dit is een bewuste keuze: hierdoor zijn wij niet groot, duur en log zoals veel andere organisaties. Wij zijn juist flexibel en leveren de hoogste kwaliteit in een aanbod wat perfect aansluit bij de wensen/doelstellingen van de klant. De partners waarmee Room to grow werkt zijn zorgvuldig geselecteerd, sluiten naadloos aan op onze visie en leveren diensten die complementair zijn op ons productenaanbod. 

De basis van Room to grow wordt gevormd door: 

Sascha portret 2015Drs. Sascha Bertus, imagocoach

Als imagocoach heeft zij jarenlang ervaring in het adviseren van (zaken)vrouwen en mannen over uiterlijke presentatie en persoonlijke profilering. Sascha werkt met mensen binnen organisaties aan imagobewustwording en het zichtbaar maken van kwaliteiten. Na haar studie aan de Erasmus Universiteit heeft zij jarenlang gewerkt als marketing- en communicatiedeskundige bij diverse organisaties, waaronder Holland Casino, Rotterdams Dagblad en ING. De hierin opgedane ervaringen gecombineerd met haar kennis van uiterlijke presentatie, maken haar tot een expert op het gebied van (non-verbale) communicatie en zichtbaarheid. De werkwijze van Sascha is pragmatisch, inspirerend, soms confronterend en altijd resultaatgericht. Klanten waarderen haar rust, creativiteit en integriteit. 

 

Mirjam contact nieuw 2013

Drs. Mirjam Hubregtse, zichtbaarheidsspecialist 

Mirjam Hubregtse adviseert organisaties op het gebied van zichtbaarheid en diversiteit en zij traint en coacht talenten. Zij weet als geen ander het beste in je naar boven te halen. Mirjam is van huis uit econoom met arbeids- en organisatiepsychologie en marketingmanagement als specialisatie. Ze heeft diverse posities vervuld bij financiële instellingen. Tot 2007 was zij Global Diversiteitsmanager bij ING waar zij verantwoordelijk was voor wereldwijde projecten op het gebied van diversiteitsmanagement. Daarna heeft zij met Proxx Company organisaties en mensen ondersteund op het gebied van diversiteit en zichtbaarheid. Zij is resultaatgericht en praktisch en tegelijkertijd inspirerend en toegankelijk.

Deze inspirerende dames hebben hun expertise als imagocoach en zichtbaarheidsspecialist gebundeld in hun concept Zien ze wel hoe goed je bent? en vanaf 2013 ook in hun adviesbureau Room to grow. Sascha & Mirjam worden door hun klanten en opdrachtgevers ook wel de 'Trinny & Susannah van de werkvloer' genoemd. Ze zijn door de wol geverfd als het aankomt op het maken van zichtbaar zakelijk succes. Met hun boek, trainingen en coachingstrajecten adviseerden zij al honderden mensen hierover. 

ZijSpreekt

Sascha Bertus en Mirjam Hubregtse zijn verbonden aan ZijSpreekt- hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen en daar te boeken als spreker. Zij kunnen onder andere lezingen verzorgen over:

Bekijk de profielen van Mirjam en Sascha op de website van ZijSpreekt.  

 

.