Imagocheck

Organisatieadvies

Experts in imagoverbetering en diversiteitsmanagement

Naast het trainen en coachen van talenten kan Room to grow ook ingeschakeld worden voor het geven van organisatieadvies. Onze consultants adviseren en begeleiden het management van organisaties bij vraagstukken op het gebied van imago en/of diversiteit.

Diversiteitsmanagement

Room to grow heeft ruime ervaring in het opzetten en faciliteren van cultuurveranderingsprogramma's en programma's gericht op de ontwikkeling en het behoud van talent met diverse achtergronden. Het herkennen, waarderen en benutten van medewerkers met diverse achtergronden en kwaliteiten levert voordeel op voor organisaties.

Imagoverbetering

Hoe beoordeelt een klant de uitstraling van de organisatie én van de medewerkers? En past deze bij de gewenste uitstraling? Room to grow adviseert en begeleidt organisaties in de juiste afstemming tussen de corporate identity en de uitstraling van de medewerkers.

Elke organisatie is uniek en daarom is Room to grow ervan overtuigd dat elke situatie een specifieke aanpak vereist. Daarom ontwikkelen wij altijd een op maat gesneden traject om tot een passende oplossing en realisatie te komen.

Uitgangspunt bij onze adviezen is de persoonlijke en oprechte benadering. Soms confronterend, maar altijd met behoud van eigenwaarde. In alle gevallen kun je rekenen op een professionele aanpak en bruikbare adviezen.

Neem contact op voor het bespreken van een maatwerkprogramma.

 

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 3084 3058

info@roomtogrow.nl