Zichtbaarheidscoaching

Uniek coachingstraject voor persoonlijkheid en imago

Zichtbaarheidscoaching biedt je de mogelijkheid om de stappen uit het boek Zien ze wel hoe goed je bent? in een individueel coachingstraject te doorlopen.

Personal coach Mirjam Hubregtse geeft je meer inzicht in jezelf en jouw belemmeringen en mogelijkheden. En imagocoach Sascha Bertus begeleidt je daarbij in het (her)vinden van je persoonlijke stijl & imago. Beide coaches stemmen de adviezen en huiswerkopdrachten gedurende het traject met elkaar af. Hierdoor ontstaat er een perfecte balans tussen jouw persoonlijkheid en imago. Met als resultaat: concrete handvatten om je carrière een boost te geven!

Het Zichtbaarheidscoachingstraject bestaat uit:

  • Sessie 1: Authenticiteit en Zichtbaarheid (2 uur)

Uitgebreid coachingsgesprek waarin je jouw overtuigingen, kwaliteiten en doelstellingen vaststelt. Vervolgens meten we hoe zichtbaar je op dit moment bent en geven advies om je zichtbaarheid af te stemmen op je doelstellingen

  • Sessie 2: IMAGOcheck en Style personality (2 uur)

Hierin wordt gekeken of je (uiterlijke) verpakking past bij je (innerlijke) kwaliteiten. Vervolgens stellen we vast welke kledingstijl aansluit bij jouw imago en persoonlijkheid. Inclusief IMAGOcheck fotoanalyse. Deze imago-analyse maakt duidelijk welke (eerste) indruk je maakt. Op basis van een door jou aangeleverde foto wordt gecheckt welke imagokenmerken van toepassing zijn. Je ontvangt hiervan een digitaal rapport

  • Sessie 3: Persoonlijk ZichtbaarheidsPlan (2 uur)

Alles komt samen: de combinatie van jouw kwaliteiten, imago, zichtbaarheid en stijl waarmee jij laat zien hoe goed je bent. Het Persoonlijk Zichtbaarheidsplan versterkt het langdurige effect van dit coachingstraject

 

Optioneel: Stemcoaching
Het Zichtbaarheidscoachingstraject kan worden aangevuld met stemcoaching. Stemcoach Elizabeth Ebbink leert je hoe je met je stem boeiend, zelfverzekerd overtuigend en enthousiast over kan komen. Wanneer je stem goed klinkt voel je je zekerder. In presentaties en gesprekken maak je beter contact, je hebt meer uitstraling en meer overtuigingskracht.

 

De afspraken voor de verschillende sessies worden in overleg met jou en de betreffende coaches gemaakt en zodanig op elkaar afgestemd dat ze elkaar aanvullen en versterken. 

Prijs: €  1.195,- per persoon, exclusief btw en evt. reis(tijd)kosten
Inclusief: boek Zien ze wel hoe goed je bent?
Tijdsduur coaching:  6 uur, verdeeld over 3 sessies
Tijdsduur huiswerkopdrachten: ± 4 uur
Locatie: kantoor Room to grow 

Optioneel: stemcoachingstraject: vanaf € 595,- per persoon

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak

Anderen over Zichtbaarheidscoaching:

"Ik vond het een erg leerzaam en ook leuk coachingstraject. Sascha en Mirjam zijn allebei prettige coaches die mij op mijn gemak stelden, mij serieus namen. Hierdoor durfde ik mijzelf te laten zien zoals ik ben, wat het resultaat van het traject ten goede is gekomen. Voor mij zijn de adviezen op het gebied van kleding echt een eye-opener geweest. De kleding die ik het mooiste vind, past lang niet altijd bij mij, bij wat ik wil uitstralen. De zwarte en de strakke vormgeving waar ik vaak voor kies, probeer ik nu te verzachten met andere kleuren. Ik let nu ook meer op mijn houding en ga beter om met complimenten. Ik ben me ervan bewust dat ik me soms kleiner maak dan nodig; hier let ik nu op. Wat voor mij ook een belangrijk inzicht was, is om ook uit te gaan van de ander; van wat hij van mij wil weten? Zichtbaar zijn doe je niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor anderen."  
Irene Zijlstra, Zorginstituut Nederland

"Je alleen met de inhoud bezighouden is een doodlopende weg. Dat dit je niet verder brengt, had ik wel door, maar de oplossing om meer met kledingstijlen en -vormen te gaan doen, kwam niet zomaar bij me binnen. Daar had ik hulp bij nodig. Bovendien heeft dit voor mij zakelijk resultaat opgeleverd."
Marjolein Groenendijk, director KPN Consulting

 

 

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 1135 6323

info@roomtogrow.nl