Personal coaching
Personal coach drs. Mirjam Hubregtse

Personal coaching

Intensief coachingstraject voor een beter inzicht in jezelf

Heb je moeite om keuzes te maken? Werk je keihard, maar wordt het niet gewaardeerd? Of loop je steeds tegen bepaalde situaties of personen aan die je lastig vindt? In ieder geval heb je het gevoel dat je meer kunt bereiken, succesvoller kan zijn. Wat houdt je tegen?

Personal coach en zichtbaarheidsspecialist Mirjam Hubregtse helpt je om tot nieuwe inzichten te komen over jezelf en jouw handelen. In coachingsgesprekken leer je anders te kijken naar werkgerelateerde situaties, jouw gedrag en de keuzes die je daarin hebt. Je ervaart hoe je vanuit je eigen kracht jouw doelen kunt bereiken.

Het personal coachingstraject bestaat uit 4 sessies, de eerste sessie duurt 2 uur en de volgende sessies elk 1,5 uur. Voorafgaand aan de eerste sessie vindt er eventueel een (telefonisch) kennismakingsgesprek plaats van ongeveer een half uur.

Driegesprek
Het is mogelijk, en in sommige situaties wenselijk, om het coachingstraject te starten en af te sluiten met een driegesprek met de coachee, de leidinggevende en de coach. In het eerste driegesprek bespreken we wederzijdse verwachtingen, het gewenste resultaat van de coaching en maken we heldere afspraken over de terugkoppeling over de coachingsgesprekken vanuit de coachee richting de leidinggevende. Aan het einde van het coachingstraject wordt de coaching geëvalueerd in een driegesprek tussen coachee, leidinggevende en coach. Hierin koppelt de coachee zijn of haar ervaringen en de behaalde resultaten terug naar de leidinggevende.

Onze personal coach Mirjam Hubregtse is tevens gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van vrouwen in organisaties.

Prijs: € 1.095,- per persoon, exclusief btw, 'driegesprek' en evt. reis(tijd)kosten
Tijdsduur: 6,5 uur, verdeeld over 4 coachingsessies
Locatie: Kantoor Room to grow Bussum. Ook zijn de coachgesprekken via Skype mogelijk. 

Contact

Voor meer informatie over dit coachingstraject of het maken van een afspraak

"Ik geef dit coachingstraject een 10! Ik ben dit traject gestart door een tip van mijn manager. Het doel was om meer in mijn kracht te komen en zichtbaarder te worden. Ik heb veel geleerd in dit traject, bijvoorbeeld om mij gelijkwaardiger op te stellen aan mijn gesprekspartner: daarmee haal ik een beter resultaat dan als ik adviseer vanuit een ondergeschikte houding. Ik ben me ook bewuster geworden van de balans tussen hard werken en in verbinding te blijven met anderen in mijn omgeving en ik weet nu hoe ik een eventuele disbalans kan voorkomen en herstellen. Ik zou dit traject zeker aanbevelen aan anderen. Ik heb het zelf als zeer prettig ervaren om op deze manier te leren en te groeien. Ik heb gekozen voor coaching via Skype en ook dat is mij goed bevallen."
Bo Kemp, KPN - Customer Excellence Manager 

"Wat ik goed vond aan dit coachingstraject is dat we op een heel laagdrempelige en herkenbare wijze concreet aan de slag zijn gegaan met mijn ontwikkelpunten op het gebied zichtbaarheid. Het sluit heel mooi aan bij de werkelijkheid van de alledaagse dingen. Ik kan een coachingstraject bij Mirjam Hubregtse aan anderen aanbevelen, omdat Mirjam heel toegankelijk, intelligent en doortastend is. Heel activerend!"
Susanne de Boer, Adviseur Coöperatie en MVO, Rabobank

 

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 1135 6323

info@roomtogrow.nl