Coaching

Coaching

Intensieve coachingstrajecten voor  persoonlijke ontwikkeling, imago en stem

Je werkt hard en wilt gewaardeerd worden op basis van je kwaliteiten. Jammer genoeg ziet niet iedereen vanzelf hoe goed je bent. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Veel mensen zijn daar te bescheiden voor: bang om op te scheppen. Of ze zijn zich niet bewust van het voordeel van het zichtbaar maken van zichzelf, hun kwaliteiten en talenten. Met als resultaat: gebrek aan succes en erkenning, wat resulteert in onzekerheid en ontevredenheid. Wil jij meer zichtbaar zakelijk succes en ben je op zoek naar persoonlijke tips en adviezen om dat te kunnen realiseren?

Room to grow biedt intensieve coachingstrajecten aan die je helpen om de stap uit je 'comfort zone' te zetten. Want veranderen doe je niet van de ene op de andere dag.

Room to grow biedt de volgende coachingstrajecten aan:

  • Personal coaching: personal coach Mirjam Hubregtse geeft je meer inzicht in jezelf en jouw belemmeringen en mogelijkheden
  • Imagocoaching: image consultant Sascha Bertus begeleidt je in het (her)vinden van je persoonlijke stijl en imago
  • Stemcoaching: een expert stemcoach leert je hoe je meer uit je stem(klank) kunt halen
  • Zichtbaarheidscoaching: compleet traject voor zichtbaar zakelijk succes


Uitgangspunt bij alle coachingstrajecten is de persoonlijke en oprechte benadering. Soms confronterend, maar altijd met behoud van eigenwaarde. In alle gevallen kun je rekenen op een professionele aanpak en bruikbare adviezen.

Maak een keuze uit de bestaande coachingstrajecten, of neem contact op voor meer informatie of het bespreken van een maatwerkprogramma. Bijvoorbeeld een combinatie van de verschillende coachingsvormen.

 

 

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 3084 3058

info@roomtogrow.nl