Boeken 

Naast ons eigen boek Zien ze wel hoe goed je bent?, attenderen we je hier op interessante boeken. Deze sluiten aan op onze visie dat het belangrijk is om jezelf en je kwaliteiten voor het voetlicht te brengen op een manier die bij jou past. 

Zien ze wel hoe goed je bent?
Cover

drs. Sascha Bertus en drs. Mirjam ten Cate-Hubregtse

Dit boek geeft je in woord en beeld de tools om jezelf beter op de kaart te zetten.

Aan de hand van talloze tips, oefeningen en tests en inspirerende persoonlijke verhalen van andere talentvolle vrouwen én mannen leiden de auteurs je door dit unieke 5-stappenplan waar ook jij gegarandeerd de vruchten van zult plukken. Managementboek.nl selecteerde het boek op de lijst van beste managementboeken van 2010!

Prijs: € 29,95 per stuk

Hier bestellen (zonder verzendkosten - binnen Nederland)

 

Ik hoor het aan je stemIk hoor het aan je stem

Elizabeth Ebbink

Wát we zeggen is ondergeschikt aan hoé we het zeggen. Gek genoeg zijn we ons nauwelijks bewust van ons belangrijkste instrument: de stem. In Ik hoor het aan je stem komen tal van technische, sociale en psychische aspecten aan bod. Met vele praktijkvoorbeelden, heldere tips en oefeningen om meer regie over je stem te krijgen en meer dan zeventig links via QR-codes naar bekende stemmen op YouTube.

Hier bestellen

 

Speak up dear

Farah Nobbe en Natalie Holwerda-MierasSpeak up dear

Spreken is een fantatisch middel om je zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die spreekt moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk: te dominant? Dan is ze niet aardig genoeg. Te aardig? Dan wordt ze niet serieus genomen. Het boek Speak up dear! geeft elke vrouw de middelen in handen om strategisch om te gaan met de uitdagingen rond het spreken. Van je inhoudelijke voorbereiding tot aan de kledingkeuze. Zodat je elk podium met succes kunt beklimmen!

Hier bestellen