Vertel 't met een knipoog

Zo heeft de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Madeline Albright tijdens haar imposante carrière veel baat gehad bij haar verzameling broches. In haar boek Read My Pins vertelt ze dat sieraden een belangrijk onderdeel waren van haar diplomatieke arsenaal. Zo droeg ze een broche van een schildpad als onderhandelingen in haar ogen niet snel genoeg gingen. Tijdens 'stekelige' gesprekken met Yasser Arafat werd ze geregeld gezien met een broche in de vorm van een wesp op haar jasje. 

read my pin

Het toevoegen van een visuele 'knipoog' aan je outfit maakt contact maken een stuk gemakkelijker. Mensen spreken je sneller aan en het geeft je een stuk zichtbaarheid waardoor men ook naderhand nog weet wie je bent. Ze onthouden je als het ware aan de hand van de visuele boodschap. Handig bij het netwerken of solliciteren. Dat is precies wat designer Sylvia Krens voor ogen heeft bij het ontwerpen van haar aansprekende tassen. Sylvia ontwerpt tassen die het bijna onmogelijk maken om er ongemerkt aan voorbij te gaan. Haar tassen worden wereldwijd verkocht, niet alleen in winkels maar ook bij diverse musea. Kijk hier voor meer voorbeelden en verkoopadressen.

Hoe laat jij je kleding of accessoires voor je spreken? Vertel het ons op onze facebook pagina. De leukste inzending maakt kans op een Winky bag, een opvallende tas van tassenmerk Hi-di-Hi, die knipoogt naar voorbijgangers.

Winky bag
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

comments powered by Disqus

0 Reacties :

Alle categorieën

Recente reacties

Archief