Room to grow verzorgt regelmatig blog posts over alles wat met imago, zichtbaarheid en diversiteit te maken heeft. 

De stem van de politicus

Stemcoach Elizabeth Ebbink analyseerde de stemmen van politici in het Financiele Dagblad van afgelopen zaterdag. Wat kun jij leren van de stemklank van politici?
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

De camera ziet alles...

Heb jij jezelf wel eens opgenomen terwijl je voor een groep staat? Puur om jezelf terug te zien en er wat van te leren? Pitch-expert Machteld Kooij leert je hoe je dat doet, zodat je naar jezelf kunt kijken door een positieve bril...
Geschreven door Machteld Kooij

Categorieën :

Straks ontdekken ze dat ik helemaal niet zo goed ben……..

Je weet wel dat je successen behaald, maar die zijn niet zo bijzonder. Je doet toch gewoon je werk? En successen heb je ook behaald doordat je geluk had, het zat gewoon mee en doordat je met anderen werkt die goed zijn....
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

Uniform of eigen stijl?

Waar vrouwen keuzestress hebben door het oerwoud aan keuzes, zouden mannen juist wat meer te kiezen hebben als het op hun kleding aankomt. Hoe zorg je er nu voor dat je de juiste keuzes maakt die je ook zakelijk verder helpen? Sascha vertelt er meer over in dit blog.
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

Gedachten zijn geen feiten

Effectiever reageren door je bewust te zijn van je gedachten en gevoelens? Het kan volgens Mirjam. Ze vertelt je er alles over in dit blog.
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

Alle categorieën

Recente reacties

Archief