Room to grow verzorgt regelmatig blog posts over alles wat met imago, zichtbaarheid en diversiteit te maken heeft. 

Campagne voeren in bloemetjesjurk of ski-jack?

Geloofwaardig profileren, lukt dat in een ski-jack of bloemetjesjurk? Je zou denken van niet, maar toch werden Mark Rutte en Marianne Thieme hierin gespot tijdens de campagne. Wat doet dit voor hun imago en wat kun je hiervan leren?
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

Dresscode...solliciteren

In welke outfit ga jij solliciteren? Laat je outfit beoordelen door een image consultant! Dit is een van de onderdelen van de nieuwe training: de Sollicitatie Wasstraat.
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

The art of strategic styling

Strategisch stylen is het meest onderschatte wapen van vrouwelijke leiders, eigenlijk van alle vrouwen die verder willen komen in hun carriere. Want juist vrouwen worden altijd eerst beoordeeld op hun uiterlijk. In plaats van dit aspect te ontkennen ('ze nemen me maar zoals ik ben') of er tegenin te gaan ('ik trek gewoon aan wat ik leuk vind'), moeten vrouwen dit juist gebruiken als strategische tool.
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

Met je verpakking het juiste verhaal vertellen

Om eruit te zien alsof je belangrijkere dingen aan je hoofd hebt, moet je er juist aandacht aan besteden. Hier lees je hoe je de juiste strategische kledingkeuzes maakt.
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

Modetrends op de werkvloer, doen of laten?

Het is lente! Tijd voor een opfrisbeurt van je garderobe, want het voorjaar is het moment om te checken of je (klassieke) items nog bij de tijd zijn. Hier lees je wat je moet doen en laten om je werkoutfit weer helemaal fris en up-to-date te maken.
Geschreven door Sascha Bertus

Alle categorieën

Recente reacties

Archief