Room to grow verzorgt regelmatig blog posts over alles wat met imago, zichtbaarheid en diversiteit te maken heeft. 

De stem van de politicus

Stemcoach Elizabeth Ebbink analyseerde de stemmen van politici in het Financiele Dagblad van afgelopen zaterdag. Wat kun jij leren van de stemklank van politici?
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

What's in it for me?

Iemand die zich profileert om er zelf beter van te worden, om hogerop te komen of die zich beter voordoet dan hij is, wordt vaak gezien als arrogant of opschepperig. Terwijl het juist ook heel prettig kan zijn als iemand zich duidelijk profileert. Dan weet je waarvoor je bij diegene terecht kunt of waarin je de aansluiting kunt vinden. Profileren is dus prima, maar het is pas echt succesvol - lees: niet opschepperig of arrogant - wanneer je je verplaatst in de ander. Hoe zorg je voor de juiste aansluiting?
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

Wel profileren, maar dan zonder opscheppen

Je houdt er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ergert je aan collega's die continu vertellen hoe goed ze zijn. Toch besef je dat je je meer zou moeten profileren, maar je houdt helemaal niet van opscheppen en werkt eigenlijk veel liever op de achtergrond. Hoe pak je dat aan?
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

If you’ve got it, flaunt it

Is een indrukwekkende cv voldoende om succesvol te zijn? Ook presidentsverkiezingen laten zien dat kwaliteiten geen garantie zijn voor erkenning en succes. Het is belangrijk jezelf op de juiste manier en bij de juiste mensen voor het voetlicht te brengen.
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

Tips voor een succesvolle online zichtbaarheid

Met deze tips werk je aan een succesvolle online zichtbaarheid:
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

Alle categorieën

Recente reacties

Archief