Room to grow verzorgt regelmatig blog posts over alles wat met imago, zichtbaarheid en diversiteit te maken heeft. 

De stem van de politicus

Stemcoach Elizabeth Ebbink analyseerde de stemmen van politici in het Financiele Dagblad van afgelopen zaterdag. Wat kun jij leren van de stemklank van politici?
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

Campagne voeren in bloemetjesjurk of ski-jack?

Geloofwaardig profileren, lukt dat in een ski-jack of bloemetjesjurk? Je zou denken van niet, maar toch werden Mark Rutte en Marianne Thieme hierin gespot tijdens de campagne. Wat doet dit voor hun imago en wat kun je hiervan leren?
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

What's in it for me?

Iemand die zich profileert om er zelf beter van te worden, om hogerop te komen of die zich beter voordoet dan hij is, wordt vaak gezien als arrogant of opschepperig. Terwijl het juist ook heel prettig kan zijn als iemand zich duidelijk profileert. Dan weet je waarvoor je bij diegene terecht kunt of waarin je de aansluiting kunt vinden. Profileren is dus prima, maar het is pas echt succesvol - lees: niet opschepperig of arrogant - wanneer je je verplaatst in de ander. Hoe zorg je voor de juiste aansluiting?
Geschreven door Mirjam Hubregtse

Categorieën :

De camera ziet alles...

Heb jij jezelf wel eens opgenomen terwijl je voor een groep staat? Puur om jezelf terug te zien en er wat van te leren? Pitch-expert Machteld Kooij leert je hoe je dat doet, zodat je naar jezelf kunt kijken door een positieve bril...
Geschreven door Machteld Kooij

Categorieën :

Dresscode...solliciteren

In welke outfit ga jij solliciteren? Laat je outfit beoordelen door een image consultant! Dit is een van de onderdelen van de nieuwe training: de Sollicitatie Wasstraat.
Geschreven door Sascha Bertus

Categorieën :

Alle categorieën

Recente reacties

Archief