Overtuigend Stemgebruik - training

Meer impact met je stem

Elke dag communiceer je. Je bent bijvoorbeeld in gesprek met collega’s, leveranciers en (potentiële) klanten. Jij wil deze mensen laten merken dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Jij wil ze enthousiasmeren of je wil dat jouw advies aan hen overtuigend overkomt of dat ze jouw ideeën overnemen. Je wil dat ze horen hoe competent, betrouwbaar, senior en/of toegankelijk je bent.


Of je iets zegt, hoe en op welk moment, is veel belangrijker dan wat je zegt. Toch besteed je meer tijd aan de inhoud van je verhaal, presentatie en (sollicitatie)gesprek dan aan de vorm daarvan. Je stem bepaalt voor een groot deel je uitstraling en de impact die je ermee bereikt.


Misschien denk je: 'Hoezo een stemtraining? Er is toch niks mis met mijn stem?' Wat wij je bieden is een dag om jezelf en je stem te versterken. Om je energie in je werk op peil te houden en je effectiviteit te vergroten. 

Deze training wordt gegeven door: 
drs. Elizabeth Ebbink - stemcoach en auteur Ik hoor het aan je stem
Elizabeth geeft al jarenlang stemtrainingen aan professionals en heeft de stemtechnische know-how en het psychologisch inzicht om op snelle en eenvoudige wijze de uitstraling te verbeteren.

Meer informatie over deze training lees je hier.

Bekijk de agenda voor het actuele aanbod van trainingen