Impact met Imago - training

Laat in één oogopslag zien wie je bent en wat je te bieden hebt

Elke dag kom je in situaties terecht waarin je maar één kans hebt om impact te maken, het kan een recruiter, je leidinggevende, een (nieuwe) collega of een potentiële klant zijn. Nog voordat de handen zijn geschud, heb je de ander al veel over jezelf verteld. Het is dan ook essentieel dat je direct de juiste indruk maakt. Hoe doe je dat? Hoe laat je in één oogopslag zien wie je bent, waar je voor staat en wat je de ander te bieden hebt?

De training Impact met Imago geeft je inzicht in je imago en leert je hoe je met kleine veranderingen je (eerste) indruk en professionele uitstraling kunt verbeteren. Met behulp van krachtige tools wordt jouw visuele impact geanalyseerd en gestructureerd, zodat voortaan meteen duidelijk is wie je bent en wat je te bieden hebt.

 

Deze training wordt gegeven door:

Drs. Sascha Bertus werkt met mensen binnen organisaties aan imagobewustwording en het zichtbaar maken van kwaliteiten. Sascha is een expert op het gebied van (non-verbale) communicatie en zichtbaarheid. Sascha is tevens auteur van het boek Zien ze wel hoe goed je bent?, wat gericht is op het vergroten van de zichtbaarheid van talenten. 

Bekijk de agenda voor het actuele aanbod van trainingen